Leppäkertun koulun työmaavaiheet

3.5.2018
Alakoulun vesikaton rakentaminen on edennyt suunnitellusti. Loivan harjakattoisen kattorakenteet puutyöt ja vesieristetyöt ovat menossa. Samalla tehdään julkisivun muurauksia ja puuverhouksia.
Sisätiloissa tehdään kevyitä väliseiniä, laatoituksia ja sisäpintojen maalauksia sekä ilmanvaihto- ja sähkötöitä. Rakennukseen on kytketty lämmitys päälle. Pihatyöt alkavat.


 

20.4.2018
Alakoulun vesikatto alkaa valmistua lähiviikkoina. Julkisivumuurauksista on tehty mallityö joka on katselmoitu ja muuraustyöt pääsevät käyntiin. Vapun jälkeen alkaa pihatyöt, jotka jatkuvat syksyyn. Sisällä on menossa viimeisimmät lattian pintavalut ja väliseinien muuraukset ovat myös loppusuoralla. Wc:n laatoituksia on myös valmistunut alakertaan.
 

13.2.2018
Leppäkertun koulun betonirunko on valmistunut ja sen ylle nostetaan sääsuojaa. Sääsuojan valmistuttua alkaa vesikattotyöt.  Sisäpuolella maanvarainen lattia on saatu valettua ja muurattuja sekä kipsilevy väliseiniä on päästy tekemään. Parhaillaan asennetaan ikkunoita minkä jälkeen rakennus saadaan lämpimäksi.  Maanrakennustyöt jatkuvat keväällä kun lumet sulaa.
 


Sivua muokattu viimeksi 7.5.2018 10:30:28