Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustukset

Leppävirran kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta myöntää vuosittain hakemusten perusteella avustuksia käyttösuunnitelman määrärahan mukaisesti.Haettavista avustuksista tiedotetaan mm. kunnan verkkosivuilla, sivistystoimen yhteisessä uutiskirjeessä ja Soisalon Seutu -lehdessä.

Tilaa uutiskirje >> 

Ajankohtaista

Leppävirran kunnan avustukset haettavissa helmikuun 2018 aikana kulttuuriin, liikuntaan ja kylätoimintaan

Leppävirran kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti 18.1.2018 kokouksessaan liikunnan, kylien ja muiden toimijoiden avustusten hausta. Hakuaika on helmikuu: 1.-28.2.2018. Hakuaika päättyy 28.2. klo 15.00. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättyessä, myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Hakijat voivat tarvittaessa varata ajan neuvontaan osoitteesta ann-mari.karvinen@leppavirta.fi tai 044 797 5676.

Leppävirran yhdistysfoorumissa 13.2. klo 18.00 alkaen käsitellään avustusasioita, tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Hakulomakkeet voi tulostaa itse verkosta. Hakulomakkeita on paperimuodossa asiakkaille myös kunnantalon infossa (avoinna ma-pe 8-15), kirjastossa (avoinna ma-to 10-19, pe 10-16, la 10-14) ja kirjastoautossa.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta on määrätietoisesti pyrkinyt kasvattamaan mahdollisuuksiaan tukea paikallista toimintaa lisäämällä avustusmäärärahoja vuosittain. Tämän vuoden talousarviossa on lisämääräraha 27 000 € joka on kohdennettu kylien lähiliikuntapaikkoihin. Yhteensä kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustuksiin on varattu määrärahoja seuraavasti:

  57 000 Kylät (27 000 varattu lähiliikuntapaikkoihin)
  33 650 Liikunta
  18 000 Muut toimijat
108 650 Yhteensä

Lautakunnan päätöksiin avustuksista voi tutustua sivulla http://leppavirta.ktweb.fi/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/pk_tek.htm (valitse toimielin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta, 18.1.2018 kokouksen pöytäkirja)


Avustusmuodot

Näillä sivuilla voi perehtyä hakumenettelyyn ja eri avustusmuotoihin. Haettavat avustukset jakautuvat seuraavasti:

Tuki kylille: Avustusmuodot ovat kylätoiminnan toiminta-avustus ja haja-asutusalueiden yleisten alueiden, rakennusten ja rakennelmien avustukset. Lisätietoja >>
Tuki liikunnalle: Avustusmuodot ovat perusavustus, koulutusavustus, kohdeavustus, ohjaajapalkkioavustus, erityistapahtuma-avustus sekä muut avustukset. Lisätietoja >>
Tuki muille toimijoille (kulttuuri, eläkeläis- ja vammaisjärjestöt, yleishyödylliset toimijat): Avustusmuodot ovat toiminta-avustus ja kohdeavustus. Lisätietoja >>

Edellä listatuissa avustusmuodoissa on erikseen ilmoitettavat vuosittaiset hakuajat.
Jatkuvasti haettavat avustusmuodot alla:
Ohjatun harrastustoiminnan tuki: Lisätietoja >>
Sponsorointi: Lisätietoja >>

HUOM:

- Avustuksen saajien on vuodesta 2016 alkaen täytynyt käyttää tiedotuksessaan Tukemassa Leppävirta -tunnusta, jonka voi ladata täältä >>
- Tutustu myös sivistystoimen Euroja ja neuvoja -sivuihin josta löytyy tietoa muista avustusmahdollisuuksista erityisesti kulttuuritoimintaan, tutkimukseen ja kiinteistöjen korjaamiseen.
- Lue huolella hakemasi avustuksen säännöt sekä alla olevat avustusten myöntämisperusteet ennen kuin teet hakemuksen.

Jos tarvitset apua tai neuvontaa hakemuksen tekemisessä, ota yhteyttä:
ann-mari.karvinen@leppavirta.fi / 044 797 5676
 


Sivua muokattu viimeksi 22.1.2018 14:22:06