Koulun esittelyä

Tilat

Nykyinen koulurakennus valmistui vuonna 1966. Luokkahuoneita on kolme, joiden lisäksi on tarjoilutiskillä varustettu ruokala, liikuntasali ja jakelukeittiö. 1.8.2014 koulun ruokahuolto siirtyi Leppävirran taajamassa sijaitsevan ravintokeskuksen alaisuuteen.  Koulun alakerrassa on tilat teknisiä käsitöitä varten. Soisalo-opiston entisöintipiiriläiset käyttävät myös tiloja.

                               

Liikunta ja välitunti

Koulullamme on toimiva urheilukenttä ja jääkiekkokaukalo. Koulun alakerran tiloissa on mahdollisuus vaihtaa luistelu- ja hiihtovälineitä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kesäisin pihassa toimii ”koko kylän” leikkipuisto, johon kalusteita hankittiin mm. kyläkirjatoimikunnan lahjoittamilla rahoilla. Vielä toimii alkuperäinen 1960-luvulta peräisin oleva ”riippukiikkukin”. Kari-open jäädessä eläkkeelle syntyi ajatus ja myöskin oppilaiden toive, hämähäkkikeinusta. Toive toteuitui yhdessä Kari-open, kyläyhdistyksen ja koulutoimen kanssa. Saimme kiikuttaa Kari-open eläkkeelle.

Piha-aluetta ympäröivä koivikko toimii myös mainiona leikkipaikkana.

Puutarhassa kasvaa marjapensaita ja omenapuita. Keväisin on ympäristöpäivä, jolloin koko koulun väki osallistuu pihatalkoisiin. 

 


Sivua muokattu viimeksi 12.6.2018 5:52:08