Ilmoittautuminen perusopetukseen

ILMOITTAUTUMINEN PERUSOPETUKSEEN  

 

Syksyllä 2018 koulunsa aloittavat vuonna 2011 tai aiemmin syntyneet lapset,

jotka eivät ole vielä aloittaneet koulua. Oppilas käy ensisijaisesti sitä lähikoulua, jossa on hänen luokka-asteensa opetusta. Oppilaalla on tämän lisäksi oikeus hakeutua muuhun kouluun. Tällöin tulee olla lyhyt perustelu, joka merkitään ilmoittautumislomakkeeseen.

 

Ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen tehdään ensisijaisesti internet-pohjaisen Wilma-järjestelmän kautta 15.3. - 29.3.2018. Sähköinen ilmoittautuminen on tarkoitettu huoltajille, joilla on Wilma-tunnukset. 

Wilmassa hakemus löytyy kohdassa Lomakkeet -> Perusopetukseen ilmoittautuminen.

 

ILMOITTAUTUMINEN AAMU-JA ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN 

 

Samaan aikaan perusopetukseen ilmoittautumisen kanssa on hakeminen koulun aamu-ja iltapäivätoimintaan kaudelle 2018-2019. Tarkemmat ohjeet aamu-ja iltapäivätoiminnasta on omalla nettisivulla.

 

Sähköinen hakemus aamu-ja iltapäivätoimintaan löytyy Wilmasta kohdasta Hakemukset ja päätökset.  Klikkaa oikeasta reunasta uusi hakemus ja valitse Hakemus aamu-ja iltapäivätoimintaan.

 

Koulukuljetusten osalta tutustu päivitettyyn koulukuljetusohjeeseen kohdassa Koulukuljetus. Koulukuljetusten perusteet muuttuvat ensi lukuvuoden alusta lukien.

 

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista ilmoittautumisen perusopetukseen ja hakemisen aamu-ja iltapäivätoimintaan voi tehdä paperisella ilmoittautumislomakkeella.

Lomakkeet voi tulostaa allaolevista linkeistä.

Lomakkeita saa myös koulutoimistosta ja esiopetuksesta.

 

Lomake täytetään ja palautetaan koulutoimistoon viimeistään 29.3.2018.

Koulutoimiston osoite on: Savonkatu 39, 79100 Leppävirta.

 

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta saa sivistystoimenjohtaja Sari Ihalaiselta, puh. 044 7975 669 tai koulutoimistosta, puh. 044 7975 411.

 

 

Näistä linkeistä voi tulostaa paperisen lomakkeen:

 

Perusopetukseen ilmoittautuminen

 

Hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan

 

Lukuvuoden 2018-2019 työpäivät ja loma-ajat löytyy täältä


Sivua muokattu viimeksi 20.4.2018 14:26:44