Alapihan koulun vanhempainyhdistys ry

Alapihan koulun vanhempainyhdistys ry

Olemme joukko vanhempia, joille lastemme koulu on tärkeä asia. Yhdistyksenä haluamme kykyjemme mukaan tukea ja edistää oppilaiden hyvinvointia, koulussa viihtymistä ja oppimista Alapihan koululla ja sen ympäristössä yhdessä koulun ja kodin kanssa.

Toimintaamme kuuluvat mm. erilaisten tapahtumien järjestäminen tai niihin osallistuminen. Toiminnalla kerätyt varat käytetään oppilaiden ja koulun iloksi ja hyödyksi, mm. hankimme koululle välituntivälineitä. Lisäksi varoja käytetään keväällä stipendeihin ja ekaluokkalaisten ”reilun kaveri”- tsemppipalkintoihin.

Yhdistys ei peri jäsenmaksua vanhemmilta. Kokoonnumme yleensä n. 3 - 4 kertaa lukukaudessa. Kaikki Alapihan koulun oppilaiden vanhemmat/ huoltajat ovat tervetulleita yhdistyksen kokouksiin. Syksyisessä vuosikokouksessa valitaan uudet toimihenkilöt tulevalle toimintavuodelle.

Kaikki Alapihan koulun oppilaiden vanhemmat voivat olla mukana kokouksissa tai osallistua vaikka ihan pienelläkin panoksella toiminaan!

Vanhempainyhdistyksen sähköpostiosoite on alapihan.vanhempainyhdistys@gmail.com ja Facebook -sivusto Leppävirran Alapihan koulun Vanhempainyhdistys ry

 


Sivua muokattu viimeksi 22.5.2017 13:31:52