Sadonkorjuutori - myyntiä, esittelyä, ohjelmaa

Sadonkorjuutorilla tapaavat kotimaisten lähituotteiden valmistajat ja/tai myyjät, Maaseutuparlamentin osallistujat ja paikalliset leppävirtalaiset. Sadonkorjuun tunnelmissa on mahdollista ostaa kotiin kaikenlaista hyvää, joka on tuotettu maailman puhtaimmista raaka-aineista. Käsintehtyjen ruokatuotteiden ja juomien lisäksi tarjolla on myös kotimaista käyttöesineiden pientuotantoa - Inarista Leppävirralle ja Eckeröhön.

Tuotemyynnin lisäksi Sadonkorjuutorilla esitellään palveluja ja torilavalla on ohjelmaa joka päivä.

Sadonkorjuutorille voivat tulla myyjiksi pienyritykset, maaseutuelinkeinojen harjoittajat sekä erityisesti kylien yhteisöt ja järjestöt. Tori sijaitsee Sport & Spa Hotel Vesileppiksen vieressä. Alueen kartta tästä > >

Sadonkorjuutorilla myytävien tuotteiden tulee olla kotimaisia, mielellään lähellä tuotettuja tai tuotteet ovat kotimaassa valmistettuja.

Sadonkorjuutori on avoinna yleisölle
pe 1.9.2017 klo 14-18
la 2.9.2017 klo 9-16
su 3.9.2017 klo 9-14

Sadonkorjuutorilla on tilaa rajoitetusti.  Tavoite on, että tuotteita, palveluja ja ohjelmaa on tarjolla mahdollisimman monipuolisesti. Sen johdosta voimme tarvittaessa joutua valitsemaan Sadonkorjuutorin osanottajat. 

Torilavalla ohjelmaa joka päivä
Tässä vaiheessa mainittakoon lauantaina julkistettava XIV Valtakunnallinen Vuoden Kylähullu. Torilavalle nousevat mm. kirjailija-näyttelijä-toimittaja Antti Heikkinen sekä lukuisa määrä muita esiintyjiä. Lisää ohjelmatietoja julkaistaan tällä verkkosivulla.

PAIKKAVARAUKSET
Varaa myynti-/esittelypaikkasi sähköisellä lomakkeella tästä > >
Varaukset 7.7. mennessä. Paikasta lähetetään aina vahvistus varaajalle.

TARJOA OHJELMAA TORILAVALLE
Torilava on avoin ohjelmansuorittajille, ohjelmasta tulee ilmoittaa etukäteen, sähköinen lomake tästä > >
Ohjelmasta lähetetään aina vahvistus ohjelman suorittajalle.

Toripaikat ja hinnat
3 pvää (pe-su)
4 m x 4 m (oma pöytä, kate ja muut varusteet) 35 €
3 m x 3 m (oma pöytä, kate ja muut varusteet) 25 €
 
Sähköliitäntä: 10 € (paikkamaksun lisäksi; omat jatkojohdot)
Ruoka-annosmyyjien jätemaksu: 10 € (paikkamaksun lisäksi)
Torialueella on asfalttipinnoite.

Toripaikka laskutetaan ennakkoon sen jälkeen, kun järjestäjä on vahvistanut varauksen.
Paikan voi perua maksutta viimeistään 1.8.2017. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko varauksen hinta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti: sähköposti: maaseutuparlamentti@pohjois-savonkylat.fi, postiosoite: Pohjois-Savon Kylät ry, Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi.

Tuotetiedot, maistiaiset
Myynnissä olevista tuotteista on esitettävä selvitys paikan varauslomakkeessa. Samoin tiedot esiteltävästä palvelusta tai ohjelmasta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden päättää myytävistä tuotteista, paikkojen määrästä ja muusta ohjelmasta torilla.

Ilmaisten pienten maistiaisten jakaminen on mahdollista. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden sopia ruuan, juomien, kahvin, jäätelön ja muiden kioskituotteiden myynnistä.

Tarjoamme:
• Myyjien/esittelijöiden nimet ja tuotteet/palvelut sekä torilavan ohjelma esiintyjätietoineen julkaistaan Maaseutuparlamentin verkkosivulla
• Oma parkkialue (rajoitettu määrä autoja)
• Torilavalla äänentoisto
• Yleinen siivous- ja vartiointipalvelu (toripaikan varaaja vastaa oman paikkansa siivouksesta ja jätteistä, järjestäjä varaa tarvittavat jäteastiat)

OHJEET SADONKORJUUTORIN MYYJILLE, ESITTELIJÖILLE JA OHJELMAN SUORITTAJILLE julkaistaan tässä myöhemmin ilmoitettavana aikana > >
     
Tiedustelut:
Seija Heiskanen, tapahtumakoordinaattori, Leppävirta
p. 050 411 5666  
info@pohjois-savonkylat.fi
postiosoite: PL 4, 79101 Leppävirta

Sivua muokattu viimeksi 23.5.2017 16:01:18