Leppävirta-päivät 9.-.11.6.2017

1.6.2017 - 11.6.2017

Tutustu Leppävirta-päivien ohjelmaan!

                    

Leppävirta-päivät 9.-11.6.2017

Kiinnostaa sinua sitten onginta, kuvataide, uudemmat tai vanhemmat menopelit, musiikki, historia tai herkuttelu – kesäkuun toisena viikonloppuna kannattaa suunnata Leppävirralle. Lähes kaikkiin 9.-11.6 viikonlopun tapahtumiin ja käyntikohteisiin on vapaa pääsy ja ihan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.

Tapahtumaviikonlopun 9.-11.6. tarkka ja ajantasainen ohjelma on julkaistu ja päivitetään tarvittaessa osoitteessa http://www.leppavirta.fi/palvelut/kulttuuripalvelut/leppavirtapaivat-2017
Leppävirran kunnan etusivulla on banneri, josta pääsee ohjelmasivulle http://www.leppavirta.fi/etusivu

Soisalon Seudun kesälehdessä, joka julkaistaan 8.6.2017, on helposti mukaan otettava Leppävirta-päivien ohjelma/esite keskiaukeamalla. Voit ladata esitteen myös tästä >>
 
9.-11.6. tapahtumaviikonlopun aikana tekemistä riittää kirkonkylällä, Sorsakoskella, Konnuksella, Oravikoskella ja Konnuslahdessa.
Alla poimintoja monipuolisesta ohjelmastamme:

- Veteraaniperinne-multimediaesityksen julkistamistilaisuus ja yleisöesitykset perjantaina klo 9 alkaen (Kunnantalo, valtuustosali). Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Surinaa Sussuille, Pärinää Pojille näkyy Oravikoskella ja kirkonkylällä koko viikonlopun. Kahvitarjoilu Hanxilla perjantaina ja sunnuntaina. Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Kotiseutumuseo avataan yleisötilojen peruskorjauksen jälkeen perjantaina. Museo on avoinna klo 11 alkaen, avajaistilaisuus ja pullakahvit klo 16 alkaen.
  Kotiseutumuseon alkuperäisistä avajaisista on tasan 55 vuotta – ja sama soittokunta esiintyy myös näissä avajaisissa: Sorsakosken soittokunta. Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Kansainvälinen Curling-turnaus jäähallissa koko viikonlopun. Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Avoin Leppävirran pitäjänmestaruus rantaonginta Konnuksella perjantaina klo 17.30 alkaen.
- Näyttelyitä mm. kirkonkylällä (Veteraaniperinnenäyttely Vesileppis Areenalla, Atte Laitila kunnantalolla, Arto Lamberg kirjastolla) ja Oravikoskella (Oravikosken ihanaisia naisia Pub Vanha Kaivos). Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Rompepäivät ja Wanhat wehkeet Sorsakoskella lauantaina klo 9 alkaen. Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Beach Volleykisat Konnuslahdella lauantaina klo 12 alkaen. Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Leppävirran kunnia-ammattilaisen julkistaminen ja rantatorin avajaiset Unnukan rannassa lauantaina klo 11.30 alkaen. Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Blues Picnic Unnukan rannassa lauantaina klo 13 alkaen. Lapsille mm. pomppulinna ja askartelua. Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Kotiseutujuhlaseminaarissa FT Jouko Kokkosen luento Leppävirtalaiset vaikuttajat Suomen itsenäistymisen hetkellä. Kunnan tervehdys Aino Kanniainen, Sorsakosken Soittokunta esiintyy. Pullakahvitarjoilu. sunnuntaina klo 13 alkaen (Kunnantalo, valtuustosali). Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Puuseiväshypyn SM kilpailut ja monipuolisesti muita lajeja sunnuntaina klo 12 alkaen (Kirkonkylä, Leppävirran urheilukenttä). Vapaa pääsy, tervetuloa!
- Luonnosta luovasti Konnustuvalla: pihapiirissä ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle sunnuntaina.

Tervetuloa Leppävirta-päiville!

Järjestää:
Leppävirran kunta / kulttuuripalvelut >>
Puh. 044 797 5676
Sähköposti: ann-mari.karvinen@leppavirta.fi


Sivua muokattu viimeksi