Leppävirran Tanssiseuran 20-vuotis juhlanäytös 22.4.

22.4.2017 klo 16.00

Leppävirran Tanssiseura ry järjestää 20-vuotis juhlanäytöksen la 22.4.2017 klo 16.00 Vesileppis Areenalla (Vokkolantie 1C).

Tanssiseuran juhlanäytöksessä esiintyy kauden aikana harjoitelleiden ryhmien lisäksi Kinetic Orchestra esityksellä Rohkeat. Rohkeat on 2015 valmistunut koko perheen tanssiesitys. Juhlanäytöksen kesto on väliajan kera noin 2,5 tuntia. 

Kinetic Orchestran esityksestä:  
Ideana teosta valmistettaessa oli luoda maailma, joka aukeaa aikuisille ja lapsille, aikuisia unohtamatta ja lapsia aliarvioimatta. Mukana on laulua ja autoradalla ajoa, paljon vaativaa liikettä sekä liikuttavia hetkiä.
 
Teoksessa tanssii kolme Kinetic Orchestran tanssijaa sekä seitsemänvuotias Oiva Mandelin, joka on isänsä Jarkko Mandelinin  kanssa harjoitellut pariakrobatiaa ja tanssia jo vuosia. Läpi teoksen kulkee rohkeuden teema, jota koetellaan hyvin konkreettisesti varsin akrobaattisella liikemateriaalilla, mutta lähestytään myös sosiaalisten haasteiden, läheisyyden, jännityksen ja esiintymisen näkökulmasta.  

Liput (käteismaksu): 
Aikuiset 10 €
Lapset/nuoret 7-18v. 5 €
Esiintyjät ja alle 7 v. ilmaiseksi

Leppävirran Tanssiseura ry perustettiin 7.8.1997. Ensimmäisenä vuonna tanssittiin tanhua, jazztanssia, hip-hoppia ja seuratansseja noin 120 jäsenen voimin. Jäseniä on tällä hetkellä noin 200. Tanssilajien valikoima muokkautuu kysynnän mukaan.
Seura on järjestäytynyt STUL:oon (Suomen Tanssiurheiluliitto). Seurassa noudatetaan Nuori Suomi-pelisääntöjä. Nuori Suomi -Sinettiseuran statuksen Leppävirran Tanssiseura sai vuonna 2002.

Tanssitunteja pidetään Nuorisoseuran talolla (Seurakallio), osoite: Seurakalliontie 1, Leppävirta.
Osa kursseista pidetään lukion salissa, osoite Savonkatu 49.

Lisätietoja:
Leppävirran Tanssiseura ry >>
Puh. 040 761 7261
 

Leppävirran Tanssiseura ry Facebookissa >>

 


 


Sivua muokattu viimeksi