6.9.2017

Sisä-Savon kansalaisopiston toiminnan suunnittelu Leppävirralla käynnistyy

Leppävirran kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti valita Leppävirran tulevaksi kumppaniksi kansalaisopistotoimintojen osalta Sisä-Savon kansalaisopiston. Keväällä 2018 alkavaa toimintaa suunnitellaan yhdessä kuntalaisten kanssa. Tervetuloa mukaan tapaamisiin tai osallistumaan verkkolomakkeella >> 

Tapaamisissa ja lomakkeilla kerätään toivomuksia kuntalaisilta kansalaisopistopalveluista ja vastataan heidän kysymyksiinsä. Kaikille avoin kuntalaistapaaminen järjestetään 12.9. klo 16-18 Kunnantalon valtuustosalissa (Savonkatu 39). Tuolloin toiminnasta ja suunnittelusta kertomassa on Sisä-Savon kansalaisopiston rehtori ja muuta opiston henkilökuntaa.

Kuinka suunnittelu ja valmistelu etenee Leppävirran 1.1. alkavien toimintojen osalta?

Sisä-Savon kansalaisopiston vastaavat suunnittelijaopettajat tutustuvat Leppävirran opistotoiminnan parin viimeisen vuoden opetukseen ja suunnittelevat uudet kurssit keväälle 2018 marraskuun loppuun mennessä. Vakiintuneet kurssit jatkavat entisillä sijoillaan ja uusia kursseja tarjotaan sen mukaisesti mihin resurssit riittävät. Resursseista päätetään Leppävirran kunnan talousarviossa syksyn mittaan. Opiston ohjelma kevätkaudelle julkaistaan Soisalon Seudun liitteenä ja jaetaan 28.11. peittojakeluna kaikkiin talouksiin Leppävirran alueella.

Opiskelijalle pyritään turvaamaan kurssien edullinen hintataso. Maksullisen toiminnan lisäksi opisto järjestää muutamia ilmaisia yleisöluentoja vuodessa. Verkkovälitteistä opetusta opisto toteuttaa sekä itsenäisesti että yhdessä Snelmann-instituutin kanssa. Opistolla on aktiivinen projektitoiminta, jonka kautta se järjestetään paljon tilaisuuksia ilmaiseksi. Esimerkkinä projekteista kaikkien Mansikka-alueen kuntien yhteinen teatterifestivaalihanke, joka tarjoaa teatteritoimijoille erikoiskoulutusta, verkottaa teatteritoimijoita keskenään ja tarjoaa katsojille mielenkiintoisia teatterielämyksiä syksyn mittaan.

Lisätietoja ITSEnäistäITSEpäistäITSEtehtyä teatteria 100-vuotiaasta Suomesta –festivaalista 15.-17.9.2017 sivulta >> 
Tapahtumaan ovat tervetulleita osallistumaan, esiintymään, katsomaan ja nauttimaan kaikki teatterista kiinnostuneet! Luvassa monia kiinnostavia esityksiä, kaikkiin vapaa pääsy!

Lisätietoja:
Kirsti Häkkinen, Rehtori, Suonenjoen kaupunki
Sisä-Savon kansalaisopisto
kirsti.hakkinen@suonenjoki.fi  / 0405146421
http://www.peda.net/veraja/suonenjoki/kopisto

Ann-Mari Karvinen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja, Leppävirran kunta
ann-mari.karvinen@leppavirta.fi / 044 797 5676
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut


Sivua muokattu viimeksi