23.10.2017

Sisä-Savon kansalaisopisto, kuntalaistilaisuudet 23.10. ja 1.11.

Kuntalaisilta tuli Sisä-Savon kansalaisopistolle ennätysmäärä kurssitoivomuksia. Tervetuloa mukaan jatkamaan ensi kevään suunnittelua!

Sisä-Savon kansalaisopisto alkaa tuottaa Leppävirran kunnan alueella kansalaisopistopalveluja ensi vuoden alussa. Kuntalaisilta pyydettiin kurssitoivomuksia ja niitä tuli ennätyksellisen paljon. Kuntalaisten kurssitoivomukset ovat pohjana kevään 2018 ohjelmaa suunniteltaessa. Toivomuksia tuli kuitenkin niin paljon että niitä on tarpeen sovitella yhteen ja suunnitella sekä aiheiden, aikataulun että koko kunnan alueen kannalta yhteensopivaksi.

Seuraava valmistelun vaihe on se, että julkaisemme saapuneet toivomukset ja avaamme äänestys- ja kommentointimahdollisuuden. Kerromme tästä lisää kuntalais/tiedotustilaisuusessa maanantaina 23.10. klo 15.00 kunnantalon valtuustosalissa. Äänestys- ja kommentointiaikaa on 30.10. klo 15 saakka.

1.11. klo 17 järjestetään toinen kuntalaistilaisuus jossa käydään tulokset läpi. Asiaa käsitellään myös samana iltana klo 18.00 alkavassa kyläneuvoston kokouksessa. Molemmat tilaisuudet kunnantalon valtuustosalissa. Tervetuloa!

Lisätietoa tällä verkkosivulla >>

 


Sivua muokattu viimeksi