23.10.2017

Sisä-Savon kansalaisopisto, kuntalaistilaisuudet 23.10. ja 1.11.

Leppävirtalaisilta tuli Sisä-Savon kansalaisopistolle ennätysmäärä kurssitoivomuksia keväälle 2018. Kuntalaistilaisuudessa 12.9. tavattiin ensimmäistä kertaa valmistelun tiimoilta ja nyt työ jatkuu tapaamisissa ja verkkokyselyllä. Tervetuloa mukaan osallistumaan ensi kevään suunnitteluun!

Sisä-Savon kansalaisopisto alkaa tuottaa Leppävirran kunnan alueella kansalaisopistopalveluja ensi vuoden alussa. Kuntalaisilta pyydettiin kurssitoivomuksia ja niitä tuli lähes 200. Kuntalaisten kurssitoivomukset ovat pohjana kevään 2018 ohjelmaa suunniteltaessa. Toivomuksia tuli kuitenkin niin paljon että niitä on tarpeen sovitella yhteen ja suunnitella sekä aiheiden, aikataulun että koko kunnan alueen kannalta yhteensopivaksi.

Seuraava valmistelun vaihe on se, että julkaisemme saapuneet toivomukset ja avaamme äänestys- ja kommentointimahdollisuuden. Kerromme tästä lisää kuntalais/tiedotustilaisuudessa maanantaina 23.10. klo 15.00 kunnantalon valtuustosalissa. Äänestys- ja kommentointiaikaa on 30.10. klo 15 saakka.

1.11. klo 17 järjestetään toinen kuntalaistilaisuus jossa käydään tulokset läpi. Asiaa käsitellään myös samana iltana klo 18.00 alkavassa kyläneuvoston kokouksessa. Molemmat tilaisuudet kunnantalon valtuustosalissa. Tervetuloa!

Lisätietoa tällä verkkosivulla >>

28.11. julkaistaan Sisä-Savon kansalaisopiston Leppävirran kevään 2018 ohjelma. Tähän Soisalon Seudun liitteenä olevaan, joka kotiin jaettavaan julkaisuun on varattu maksutonta tilaa leppävirtalaisten yhdistysten ja muiden harrastuspalveluita tuottavien toimijoiden ilmoituksille. Haluatko kevään ohjelmasi näkymään maksutta yhteisessä ohjelmajulkaisussa? Lähetä tiedot 1.11. mennessä tällä lomakkeella >>
Samalla tiedot päivitetään kunnan harrastushaku-sivulle. Varaamme oikeuden editoida aineistoa.
 

Lisätietoja:

Ann-Mari Karvinen kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Leppävirran kunta

ann-mari.karvinen@leppavirta.fi

044 797 5676


 

 

 

 


Sivua muokattu viimeksi