8.7.2017

Sadonkorjuutori Vokkolassa 1.-3.9. – myyntipaikkoja voi varata

Sadonkorjuutori avataan Vokkolaan Sport & Spa Hotel Vesileppiksen ja jäähallin väliselle P-alueelle. Tori on osa valtakunnallista Maaseutuparlamentti –tapahtumaa, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

Sadonkorjuutorille odotetaan kävijöitä kolmen päivän aikana n. 3 000 henkilöä. Tori on avoinna kaikelle yleisölle.

Sadonkorjuutorille voivat tulla myyjiksi pienyritykset, maaseutuelinkeinojen harjoittajat sekä erityisesti kylien yhteisöt ja järjestöt.

Sadonkorjuutorilla myytävien tuotteiden tulee olla kotimaisia, mielellään lähellä tuotettuja tai tuotteet ovat kotimaassa valmistettuja.

Sadonkorjuutori on avoinna
 pe 1.9.2017 klo 14-18
 la 2.9.2017 klo 9-16
 su 3.9.2017 klo 9-14

Torille ovat jo tulossa uutta ja innovatiivista lähipalvelutarjontaa esittelevä yläsavolainen Parturiauto Sari, Harri´s Food Factory, Osuuskunta LähiSavo, LettuLeidit, Mönkkösen mehiläistarhat, Tummannurmen luomutila, Maken Mehiläistila, Äidin ja tyttären herkut ja käsityöt sekä Raili Pelkonen.

Paikkavaraukset
Myynti- tai esittelypaikkojen varaukset sähköisellä lomakkeella > >
Paikasta lähetetään aina vahvistus varaajalle.

Toripaikat ja hinnat
3 päivää (pe-su)
4 m x 4 m (oma pöytä, kate ja muut varusteet) 35 €
3 m x 3 m (oma pöytä, kate ja muut varusteet) 25 €
Sähköliitäntä: 10 € (paikkamaksun lisäksi; omat jatkojohdot)
Ruoka-annosmyyjien jätemaksu: 10 € (paikkamaksun lisäksi)

Torilavalla ohjelmaa joka päivä
Tässä vaiheessa mainittakoon lauantaina julkistettava XIV Valtakunnallinen Vuoden Kylähullu.  Torilavalle nousevat viikonvaihteen aikana mm. kirjailija-näyttelijä-toimittaja Antti Heikkinen sekä Laulavat Turuset, jotka laulattavat toriyleisöä Maija Keskisen johdolla. Ohjelmansuorittajaksi voi ilmoittautua edelleen > >

Tiedustelut:
Seija Heiskanen, tapahtumakoordinaattori, Leppävirta
p. 050 411 5666
info@pohjois-savonkylat.fi

Maaseutupolitiikkaan, kylätoimintaan ja maaseudun yritystoimintaan keskittyvän Maaseutuparlamentti -tapahtuman järjestävät Maaseutupolitiikan neuvosto MANE ja Pohjois-Savon Kylät ry yhteistyökumppaneineen.


Sivua muokattu viimeksi