7.8.2017

Liikennepuisto ja junapuisto siirtyvät ensi kesäksi

Leppävirran Vokkolan alueella sijaitseva liikennepuisto on ollut todella suosittu tänä kesänä. Kesäkuussa kävijöitä oli 1 243 ja heinäkuussa 1 172 (yhteensä 2415 kävijää). Liikennepuisto on kävijöille ilmainen kohde, siellä lapset voivat ohjatusti harjoitella polkuautoilla liikennekäyttäytymistä. Rata on suunniteltu yhdessä Liikenneturvan kanssa.

Uuden koulun rakennustyömaa aiheuttaa muutoksia alueella. Liikennepuisto tulee säilymään Vokkolassa, uusi rata tehdään jääkiekkokaukalon alueelle. Talvella kaukalo on edelleen luistelukäytössä, mutta kesäkaudelle siitä tulee uusi liikennepuisto. Myös uusi rata suunnitellaan yhdessä Liikenneturvan kanssa.

Toiminta säilyy maksuttomana kunnan palveluna kuntalaisille ja matkailijoille. Junapuiston leikkivälineet siirretään uusiin kohteisiin täydentämään jo olemassa olevien leikkikenttien varustusta. Kirkonkylän alueen leikkikentistä on tehty kartta (liitteenä). Lähimmät leikkikentät jotka korvaavat Junapuistoa ovat Unnukan alueella ja Alapihan koululla.

 

Lisätietoja liikennepuistosta: vastaava nuoriso-ohjaaja Lea Sikanen, 0400 57 51 96  

Lisätietoja Junapuistosta ja kunnan leikkikentistä: metsätalousinsinööri Heikki Soininen, 044 797 5448


Liikennepuiston huoltokoppi siirtyi uudelle paikalle kaukalon viereen >>

Kirkonkylän leikkikentät, tilanne ennen yllä mainittuja muutoksia >>

 

Ann-Mari Karvinen
kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja
Leppävirran kunta

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut


Sivua muokattu viimeksi