28.3.2017

Leppävirtalaisille taiteen perusopetuksen opiskelijoille

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta on linjannut turvaavansa jo aloittaneiden opiskelijoiden taiteen perusopetuksen jatkomahdollisuudet. Tämä mahdollisuus varataan oppilaille, jotka ovat aloittaneet opintonsa vuoden 2016 loppuun mennessä. Leppävirtalaisia oppilaita on yleisen taiteen perusopetuksen puolella 66, joista 11 kuvataiteen, 30 tanssin, 1 puhaltimien ja 24 taideleikkikoulun oppilaita. Laajan taiteen perusopetuksen puolella on 62 musiikin oppilasta.

Lautakunta päätti, etteivät uudet leppävirtalaiset hakijat voi tässä tilanteessa osallistua 3.4.-5.5.2017 toteutettavaan taiteen perusopetuksen hakuun. Uusien oppilaiden ottaminen ei ilman lisämäärärahaa ole tässä haussa mahdollista, myöskään lisämäärärahan anominen ei tällä aikataululla ole mahdollista.
Taiteen perusopetuksen uusien opiskelijoiden tilannetta tarkastellaan, kun 1.1.2018 Leppävirralla toimiva kansalaisopistopalvelujen tuottaja on valittu.

Vuonna 2017 Leppävirralla toteutettavien lasten ja nuorten kulttuuripalvelujen osalta valmistelemme parhaillaan toimintasuunnitelmaa yhdessä mm. Lastenkulttuurikeskus Verson kanssa. Sekä tällä että paikallisten muiden kulttuuritoimijoiden palveluilla pyritään mahdollisimman hyvin turvaamaan lasten ja nuorten mahdollisuus osallistua eri tavoin taiteen tekemiseen ja kokemiseen myös tänä vuonna.

Lisätietoja: ann-mari.karvinen@leppavirta.fi


Sivua muokattu viimeksi