16.10.2017

Leppävirta on nyt mukana Yritys Oppii ja Menestyy (YOM) palvelussa

Leppävirran kunta lähti mukaan tukemaan leppävirtalaisia yrityksiä kuntarahoittamalla omalta osaltaan Yritys oppii ja menestyy (YOM) palvelua. YOM -palvelu on Savon Yrittäjien hallinnoima pääasiassa Euroopan Sosiaalirahaston rahoittama palvelu, jossa ovat mukana myös Navitas Kehitys, Kehittämisyhtiö Savogrow sekä Ylä-Savon ammattiopisto.

YOM –palvelu etsii ja ratkaisee PK -yritysten todelliset koulutustarpeet. Palvelussa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa sekä vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista.

Maksuton osaamiskartoitus

YOM tarjoaa yrittäjille ja yritysten henkilöstölle maksuttoman osaamiskartoituksen, joka on loistava tilaisuus nähdä sekä oma että henkilöstön lisäkoulutustarpeet kokonaisuudessaan. Yrittäjien kokemukset osaamiskartoituksista ovat olleet positiivisia. Osaamiskartoitus on tehty jo lähes 350 pohjoissavolaiseen yritykseen. Yrittäjät ovat kommentoineet kartoitusta mm seuraavasti:

"Helpottaa tulevia rekrytointejamme kun osaamistarpeet on mietitty valmiiksi"
”Konkreettista apua ja koulutusajatuksia löytyi”
”Tärkeä yhteenveto ja keskustelupohjaa osaamisesta palavereihimme”
”Mieluisa rupeama, jopa terapeuttinen kokemus”

EU-tuetut koulutukset

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille pk-yrittäjille ja yritysten henkilöstölle. EU -tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja on huomioitu koulutushinnassa 100€/päivä/osallistuja.

Tuomas Kylänpää on Leppävirran alueen yritysyhteyshenkilö

Leppävirtalaiset yritykset voi olla yhteydessä YOM –palvelun Tuomakseen, jonka tavoittaa numerosta 044 752 6010.

Kuvassa: Leppävirran elinkeinoasiamies Anu Häiväläinen sekä YOM Leppävirran yritysyhteyhenkilö Tuomas Kylänpää.


Sivua muokattu viimeksi