11.6.2018

Leppävirran kunnia-ammattilainen vuodelle 2018 on Ari Nissinen

TIEDOTE

11.6.2018

 

Leppävirran kunnia-ammattilainen vuodelle 2018 on Ari Nissinen

 

Leppävirran kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta on nimennyt kunnia-ammattilaisen vuodesta 1972 alkaen. Arvonimi myönnetään ehdotusten perusteella vuorovuosin alkutuotannon, teollisuuden ja palvelualojen piiristä olevalle henkilölle. Vuoden 2018 kunnia-ammattilainen valittiin alkutuotannon piiristä ja julkistetaan 10.6. Leppävirta-päivien kotiseutujuhlassa kunnantalon valtuustosalissa.
23.5.2018 kokouksessaan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti valita vuoden 2018 kunnia-ammattilaiseksi Ari Nissisen.

 

Hänen ehdottajansa perustelivat nimitystä näin:

Ari Nissinen on yhdessä vaimonsa Sannan kanssa viljellyt  metsä/kasvinviljely tilaa ja harjoittanut koneurakointia monipuolisesti ASN-urakointi nimellä vuodesta 2006. Nissiset ovat kehittänen urakoinnista  tuottavan liiketoiminnan työllistäen useita henkilöitä. Urakointi kattaa lähes kaikki maa- ja metsätalouden konetyöt. Kesäisin he urakoivat pääasiassa lannanlevitystä ja säilörehun tekoa maakunnan alueella useilla maatiloilla. ASN-urakoinnin tekemällä säilörehulla on voitettu valtakunnallinen Käytännön Maamieslehden urakoitsija -sarjan kilpailu vuonna 2012. Talvisin urakointi keskittyy Soisalon saaren tiestön talvikunnossapitoon. Nykyaikainen maatalous on yritystoimintaa jonka esimerkillinen ammattilainen Ari Nissinen on.

 

Lisätietoja yrityksestä: http://www.asn-urakointi.fi/

Lisätietoja kunnia-ammattilaisista:
http://www.leppavirta.fi/365_upload/content_images/files/Leppavirran%20kunnia-ammattilaiset.pdf  
http://www.leppavirta.fi/palvelut/sivistystoimen-hallinto/kulttuuripalkinto

Lisätietoja: Ann-Mari Karvinen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja
ann-mari.karvinen@leppavirta.fi / 044 797 5676


Sivua muokattu viimeksi