11.4.2018

Kotileipomo Björn laajentaa Matkailukeskus Unnukkaan

Leppävirran kunta ja Kotileipomo Björn Oy ovat solmineet vuokrasopimuksen Matkailukeskus Unnukan kahvila-ravintolan liiketilasta. Kunta haki tilaan uutta yrittäjää maaliskuussa.

Kotileipomo Björnillä on ennestään leipomo Kuvansissa ja oman konseptin leipomo-kahvilat Kuvansin lisäksi Varkaudessa ja Pieksämäelle.

Yrittäjä Teemu Vehkaperä kiinnostui tiloista ensisijaisesti hyvän sijainnin takia: ”Viitostie ja Leipomo-Kahvila on hyvä yhdistelmä, lisäksi Matkailukeskus Unnukassa on naapureina hyvät toimijat”. Samassa rakennuksessa toimii Iittalan tehtaanmyymälä ja merkkivaateliike Aku & Ada.

Yrittäjän suunnitelmissa on leipomotuotteiden ja kahvin lisäksi tarjota myös kevyttä lounasta. Kahvila tulee olemaan auki joka päivä, myös sunnuntaisin, sillä Unnukan kävijämäärät painottuvat viikonloppuihin.

Tavoitteena on avata kahvila ennen kesää. Tällä hetkellä Vehkaperä kartoittaa, millaista remonttia tilat vaativat, ja etsii työntekijöitä.
 
Vehkaperällä on suunnitelmia myös vierasvenesatamapalveluiden kehittämiseksi. Yritys aikoo myös olla mukana alueen tapahtumissa ja niiden kehittämisessä.
 
Julkaisija: Yleishallinto / Seija Heiskanen

 


Sivua muokattu viimeksi