7.12.2016

Anssi Toivaselle Leppävirran kulttuuripalkinto

”Talvella lähiluontoni löytyy 8 km päästä Konnuskoskilta, jossa talvinen koskiluonto on tullut tutuksi: jään ja virtaavan veden taistelua. Kesällä lähiluonto löytyy kanootista käsin – läheinen Sorsavesi Havukkasaarineen ja Kilpikoskineen sekä Suvasvesi Jakamit saaristoineen ja Hornanmäkineen on monien meloskelureissujen kohteena. Norppakummina olen päässyt Haukiveellä kuvaamaan kummipoikaa kuivattelemassa alkukesän ilta-auringossa.”

Anssi Toivanen on toiminut Leppävirralla vuodesta 2008 graafisena suunnittelijana ja valokuvaajana. Hänen harrastuksenaan on kameran kanssa liikuskelu lähiluonnossa.

Toivanen on kiinnostunut lähiluonnosta – pienistä ja suurista luonnon ihmeistä. Muinaisten immeisten pyhät ja tärkeät tarinapaikat – luonnonmuodostelmat, uhripaikat – ja kivet, paikannimet – ja niiden tarinat kiinnostavat. Näistä retkistä voi lukea lisää tästä > >

Retkipaikka –sivustolle Anssi Toivanen on kirjoittanut Leppävirran retkeilykohteista. Tätä kautta Leppävirran luonto tulee tutuksi ympäri Suomen, lukijoita oli viime laskennalla 45 000.

Anssi Toivanen tekee päätyönään organisaatioiden, palveluiden ja tuotteiden graafisia ilmeitä ja visualisointia. Periaatteena on se, että graafisesta ilmeestä ja mainospalveluiden tuotteista on mahdollisimman paljon hyötyä asiakkaalle. Laadukkaan työn on kestettävä aikaa ja muotivirtauksia.

Leppävirran kunnan kulttuuripalkinto on jaettu vuosittain ansioituneelle leppävirtalaiselle kulttuurin tekijälle. Ensimmäistä kertaa palkinto jaettiin vuonna 1981. Kulttuuripalkinnon saaja julkistetaan perinteisesti itsenäisyyspäivän juhlassa. Lisätietoja aiemmin palkituista > >

Julkaisija: Yleishallinto / Seija Heiskanen

 


Sivua muokattu viimeksi